Over ons

Marcel Weij heeft ruim 34 jaar ervaring in de verzekerings adviessector. De laatste 20 jaar heeft hij als bedrijvenadviseur en consultant pensioen & Inkomen bij de 3 grootste financiële instellingen gewerkt.

In 2019 heeft hij Pensioenweijs opgericht. Sindsdien werkt hij als onafhankelijk consultant pensioen & inkomen en adviseert hij zijn relaties op het gebied van collectieve werknemersverzekeringen.

Pensioenweijs staat ingeschreven in het register financiële dienstverleners van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder nummer 12046705.

Onze werkwijze

Eenvoud

Pensioenweijs kent geen kostenmatrixen of verplichte diensten afname. Gewoon dienstverlening op maat tegen een vooraf overeengekomen tarief. Wij zijn dan ook een geschikte partner voor werkgever, werknemer, ondernemingsraden, DGA, accountants en assurantietussenpersonen.

Contacten

Pensioenweijs beschikt over waardevolle contacten die er toe doen. Wij hebben direct toegang tot de beslissers bij verzekeraars, en weten dan ook meteen wie we moeten benaderen. We hebben het spel van vraag en aanbod al talloze keren gespeeld, zodat we  voor u het beste resultaat kunnen bereiken. De basis voor ons netwerk is versterkt door jarenlange activiteit als adviseur voor  werkgevers, DGA’s en ZZP-ers.

Sterke communicatie

Het vermogen om complexe materie te vertalen naar een begrijpelijk en helder verhaal. Niet alleen belangrijk voor u als werkgever/ondernemer, maar ook van belang voor uw werknemers en/of ondernemingsraad. Goede en begrijpelijke communicatie ondersteunt uw werkgeverszorgplicht. Uw werknemers begrijpen en waarderen daardoor meer de inhoud van de toezegging die u hen doet.

Integriteit

Pensioenweijs is een adviesvrije, volledig zelfstandige onderneming. Dat wil zeggen dat Pensioenweijs geen enkele contractuele verplichting heeft, om specifieke producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen of pensioenuitvoerders af te nemen. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.